Заев и германската амбасадорка разговараа за реформи во судството

пред 4 месеци - Фокус

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Р.Германија во Р.Македонија, Кристине Алтхаузер. Тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Заев – Алтхаузер: Реформи во судскиот систем и СЈО целосно да си ја заврши работата

пред 4 месеци - Либертас

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Германија во Македонија, Кристине Алтхаузер. Тие разговарале за потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Лидерот на СДСМ Заев се сретна со амбасадорката на Германија Алтхаузер

пред 4 месеци - Канал 5

- Мнозинството граѓани на Македонија дадоа поддршка за демократска Македонија наспроти режим. Силна поддршка од граѓаните доби концептот на заедништво за којшто се определи СДСМ, наспроти концептот на...

Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

пред 4 месеци - Sky

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Р.Германија во Р.Македонија, Кристине Алтхаузер. Интегрален текст од соопштението на СДСМ Тема на разговорот беше потребата од продолжување...

Заев - Алтхаузер: Нова силна влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

пред 4 месеци - 24 вести

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со Кристине Алтхаузер амбасадорката на Р. Германија во Македонија. тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Заев се сретна со амбасадорката на Германија

пред 4 месеци - Телеграф

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Германија во земјава, Кристине Алтхаузер, а тема на разговорот, според партиското соопштение, била потребата од продолжување на...

Заев – Алтхаузер: Реформи во судскиот систем и СЈО целосно да си ја заврши работата

пред 4 месеци - Локално

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Германија во Македонија, Кристине Алтхаузер. Тие разговарале за потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Лидерот на СДСМ Заев се сретна со амбасадорката на Германија Алтхаузер

пред 4 месеци - ТВ Нова

Претседателот на СДСМ Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Германија во земјава Кристине Алтхаузер, а тема на разговорот, според партиското соопштение, била потребата од продолжување на демократските...

Заев-Алтхаузер: Нова силна влада посветена на реформите, која ќе води реална политика

пред 4 месеци - Точка

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, во средата се сретна со германската амбасадорка Кристине Алтхаузер, со која разговараа околу потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија и формирање...

Заев-Алтхаузер: Нова силна влада посветена на реформите, која ќе води реална политика

пред 4 месеци - Макфакс

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, во средата се сретна со германската амбасадорка Кристине Алтхаузер, со која разговараа околу потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија и формирање...

Заев до Алтхаузер: Потребна е нова силна реформска влада, која ќе води реална политика

пред 4 месеци - МКД

Потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија и формирање нова, силна, посветена влада кон реформските приоритети била тема на средбата на претседателот на СДСМ, Зоран Заев со амбасадорката...

Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

пред 4 месеци - Бриф

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Р.Германија во Р.Македонија, Кристине Алтхаузер. Тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

пред 4 месеци - A1on

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Р.Германија во Р.Македонија, Кристине Алтхаузер. Тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

пред 4 месеци - +Инфо

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Германија во Македонија, Кристине Алтхаузер. Тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

Заев- Алтхаузер: Нова силна Влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

пред 4 месеци - Reporter.mk

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорката на Р.Германија во Р.Македонија, Кристине Алтхаузер. Тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија...

КЛИКНИ
kariera.mk