Милиони за награди за двајца кинески научници

Милиони за награди за двајца кинески научници

пред 11 месеци - Лидер

Двајца кинески научници – експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за свои достигнувања.

Наградени двајца кинески научници

Наградени двајца кинески научници

пред 11 месеци - Телеграф

Ченг Каинџа и Жанг Чунхао добија секој по пет милиони јуани (826.000 долари), што е најголем паричен износ на награда доделен...

Милиони за награди за двајца кинески научници

Милиони за награди за двајца кинески научници

пред 11 месеци - Сител

Двајца кинески научници – експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за свои достигнувања.

Милиони за награди за двајца кинески научници

Милиони за награди за двајца кинески научници

пред 11 месеци - +Инфо

Двајца кинески научници – експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за свои достигнувања.

Милиони за награди за двајца кинески научници

Милиони за награди за двајца кинески научници

пред 11 месеци - Денешен

Двајца кинески научници – експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за свои достигнувања.

Милиони за награди за двајца кинески научници

Милиони за награди за двајца кинески научници

пред 11 месеци - Бриф

Двајца кинески научници – експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за свои достигнувања.

Милиони за награди за двајца кинески научници

Милиони за награди за двајца кинески научници

пред 11 месеци - A1on

Двајца кинески научници – експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за свои достигнувања.

Кинески научници добија 826 000 долари за нивните научни достигнувања

Кинески научници добија 826.000 долари за нивните научни достигнувања

пред 11 месеци - Прес 24

Експертот за нуклеарно оружје Ченг Каиџа и хемичарот Жанг Чунхао добија милиони јуани како дел од државна награда за своите големи достигнувања во областа на научната технологија и иновации.

Времеплов
x