Гола девојка влета на снимање кај Тим Бартон

Гола девојка „влета“ на снимање кај Тим Бартон

пред 12 месеци - Телеграф

Познатиот режисер во моментов се наоѓа во Ванкувер, каде што работи на својот нов филм „Big Eyes“ Снимањето на момент неочекувано било прекинато, за поголемиот дел од екипата, од пријатното друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - МТВ 1

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - A1on

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - Бриф

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка прекина снимање на филм

Гола девојка прекина снимање на филм

пред 12 месеци - Курир

Во Ванкувер се снима новиот филм „Big Eyes“ на режисерот Тим Бартон, но снимањето беше неочекувано прекинато... Снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка го засени снимањето на новиот филм на Тим Бартон Фото 18

Гола девојка „го засени“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон (Фото 18+)

пред 12 месеци - Хајд Парк

Познатиот режисер Тим Бартон во Ванкувер моментално го снима својот нов филм „Big Eyes“, а на снимањето неодамна добија неочекувано, но пријатно друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - Фортуна

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - Хит Портал

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето беше прекинато на момент поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - Сител

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

пред 12 месеци - Либертас

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво.

Бесплатно позирала топлес од покрив на зграда

Бесплатно позирала топлес од покрив на зграда

пред 12 месеци - Интересно

Сешто можеме да видиме надвор, за што сведочи и оваа полу-гола девојка, која од покривот на зграда го набљудувала снимањето на филмот.

Времеплов
x

Последни вести