Стаклена пирамида ќе се гради во Прилеп

Стаклена пирамида ќе се гради во Прилеп

Економски | на 2.2013

Прилеп ќе гради стаклена пирамида со футуристички дизајн, објект што наскоро ќе се најде на плоштадот „Александрија”. Современиот проект е замислен со мултинаменска примена и во него ќе биде сместена современа...

Прилеп ќе добие Стаклена Пирамида

Прилеп ќе добие „Стаклена Пирамида“

Курир | на 2.2013

Стаклена пирамида  со футуристички дизајн е најновиот објект што наскоро  ќе го украси прилепскиот плоштад Александрија. Овој современ проект замислено е да има мултинаменска примена па така во него ќе...

Стаклена пирамида ќе се гради на плоштадот во Прилеп

Стаклена пирамида ќе се гради на плоштадот во Прилеп

Фактор | на 2.2013

Прилеп ќе гради стаклена пирамида со футуристички дизајн, објект што наскоро ќе се најде на плоштадот „Александрија”. Современиот проект е замислен со мултинаменска примена,  па така во него ќе биде сместена...

Стаклена пирамида на прилепскиот плоштад Александрија

Стаклена пирамида на прилепскиот плоштад Александрија

Нова Македонија | на 2.2013

Прилеп ќе гради стаклена пирамида со футуристички дизајн, објект што наскоро ќе се најде на плоштадот Александрија Современиот проект е замислен со мултинаменска примена, па така во него ќе биде сместена...

Стаклена пирамида на плоштадот Александрија во Прилеп

Стаклена пирамида на плоштадот „Александрија” во Прилеп

Хајд Парк | на 2.2013

Прилеп ќе гради стаклена пирамида со футуристички дизајн, објект што наскоро ќе се најде на плоштадот „Александрија”.

ГАЛЕРИЈА Прилеп градот херој ќе гради споменик на фараоните

ГАЛЕРИЈА Прилеп, градот-херој, ќе гради споменик на фараоните

+Инфо | на 2.2013

Стаклена пирамида со футуристички дизајн во центарот на Прилеп испланирал градскиот татко Марјан Ристески. Новиот објект ќе се гради на плоштадот Александрија, а ќе биде готов во втората половина на годинава,...

ГАЛЕРИЈА Пирамида ќе никне во центарот на Прилеп

ГАЛЕРИЈА: Пирамида ќе никне во центарот на Прилеп

Sky | на 2.2013

Стаклена пирамида со футуристички дизајн е најновиот објект што наскоро ќе го „украси“ плоштадот Александрија во градот херој - Прилеп. Овој современ проект замислено е да има мултинаменска примена па...

Во Прилеп ќе се гради пирамида

Во Прилеп ќе се гради пирамида?

Република | на 2.2013

Овој современ проект замислено е да има мултинаменска примена па така во него ќе биде сместена современа кино сала со 3 Д проекција, ќе има симулирање на планетариум, а ќе биде  користен и за литературни...

Стаклена пирамида на плоштадот Александрија во Прилеп

Стаклена пирамида на плоштадот „Александрија" во Прилеп

Макфакс | на 2.2013

Современиот проект е замислен со мултинаменска примена, па така во него ќе биде сместена современа кино сала со 3Д проекција, ќе има симулирање на планетариум, а ќе биде користен и за литературни средби,...

Стаклена пирамида на плоштадот Александрија во Прилеп

Стаклена пирамида на плоштадот „Александрија“ во Прилеп

Пулс 24 | на 2.2013

Прилеп ќе гради стаклена пирамида со футуристички дизајн, објект што наскоро  ќе се најде на плоштадот „Александрија“. Современиот проект е замислен со мултинаменска примена, па така во него ќе биде сместена...

Во Прилеп ќе се гради пирамида

Во Прилеп ќе се гради пирамида

Комуникација | на 2.2013

Овој современ проект замислено е да има мултинаменска примена па така во него ќе биде сместена современа кино сала со 3 Д проекција, ќе има симулирање на планетариум, а ќе биде  користен и за литературни...

Прилеп како Лувр  Наскоро Стаклена Прирамида на плоштадот Александрија

Прилеп како Лувр - Наскоро „Стаклена Прирамида“ на плоштадот Александрија

Инпрес | на 2.2013

Стаклена пирамида со футуристички дизајн е најновиот објект што наскоро ќе го украси плоштадот Александрија во Прилеп. Овој проект е замислено да има мултинаменска примена, па така во него ќе биде сместена...

Ќе се гради Стаклена пирамида на плоштадот Александрија во Прилеп

Ќе се гради Стаклена пирамида на плоштадот Александрија во Прилеп

Региони | на 2.2013

Стаклена пирамида со футуристички дизајн е најновиот објект што наскоро ќе го украси плоштадот Александрија во Прилеп. Овој современ проект замислено е да има мултинаменска примена па така во него ќе биде...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност